(180915) NYHET! Nu även utlämning i Saltsjöbaden & på Lidingö!

På eftermiddagen den den 30/9 så kommer vi under ca 2 h att lämna ut förbeställda köttlådor via ett utlämningsställe i Saltsjöbaden & ett på Lidingö. Vi återkommer med exakt tid och plats. Leveransen förutsätter att totalt minst 15 kunder har förbeställt och det kostar 550 kr/kund i fraktavgift. Ni väljer detta fraktalternativ i kassan.  


(180909) Hamburgerpress som bonus på alla ordrar över 2000 kr!

Höstkampanj! Hamburgerpress (dubbel) i aluminium som bonus på alla nya & innestående ordrar över 2000 kr! 
Värde: 249 kr & erbjudandet gäller t o m 181031.

Ps! Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Har ni en kod för stamkundsrabatt och vill utnyttja den så går det bra men då medföljer inte hamburgerpressen. Mer information om pressen inkl bilder kommer snart.


(180822) Passa på att boka din köttportfölj från Sjövångens gräsuppfödda Angus! Utomhusvistelse året om!

Läs mer & "säkra" din låda via länken: http://www.naturligtkott.se/produkt/Sjovangen-Angus-13-25kg 

 

(180530) Närproducenter är samarbetspartners, inte konkurrenter!

Närproducenter ska se varandra som samarbetspartners & inte som konkurrenter! Därför så samarbetar Naturligt Kött & Hagalunds Gårdsmat https://hagalundsmat.se/ (i Blentarp) sedan 2017 kring en gemensam  hemleveranslogistik. Nu kan vi rakryggat garantera er hemleveranser, med en produktion nära dig, vart du än bor i skåne!

Tillsammans arbetar vi för att öka närproduktionens marknadsandelar!

 

(180524) GDPR

Nu har vi uppdaterat våra köp & hanteringsvillkor! Se mer via länken: http://www.naturligtkott.se/sida/Kopvillkor

 

(180426) Matinspiration!

"Har passionerat förhållande till mat och matlagning med ett mycket tidigt matminne av mormors Helfrids fantastiska köttbullar. Följ gärna min resa".*

Nu är det dags att ytterligare inspirera er känsla för närproduktionen! Vi inleder nu ett recept & fotosamarbete med Matkreatören Annika Karlsson från Limhamn! Hon har bl a deltagit under 4 steg i Sveriges Mästerkock & ni kan redan nu följa hennes passionerade förhållande till mat & matlagning via nedanstående länk: 

* https://www.instagram.com/annikakarlsson_h_m/  

 

(180409) Nystripe:ad kylbil!

 

Sedan maj 2017 så sker alla våra kylleveranser med en egen kylbil som använder hydrerad vegetabilisk olja som drivmedel. Ett drivmedel som är förädlat från slaktavfall & spannmål. Ca 90 % lägre koldioxidutsläpp än vid körning på "vanlig" diesel. Ett stort steg för oss i strävan att minimera nettoeffekterna av vår verksamhet. 

 

(180121) Stamkundsrabatt -5 %!*

Obs! Återkommande kund? Glöm då inte att vi erbjuder återkommande kunder 5% rabatt*. Vid er order/leveransbekräftelse så erhåller ni på mailen en rabattkod för återkommande köp! 

*Obs! Koden anges med stora bokstäver & erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Koden måste uppges av kunden själv vid beställningstillfället.