• NU ÄR VI EN DEL AV WWW.MATOCHRO.SE! HEMLEVERANSER SKER I GRUND VARJE HELG I SÖDRA SVERIGE, UPP T O M I HÖJD MED UPPSALA! OBS! SEMESTERSTÄNGT V26-V30! NÄSTKOMMANDE HEMLEVERANSER: 14-16/8. Naturligt Kött - Närproducerat kött, köttlådor, fisk och chark för hemleveranser till de flesta adresser i Sverige från Uppsala och söderut! **********Hållbar matkärlek inkl full spårbarhet från Skånes landskap!**********Närproducerat på ett schysst sätt samt ekologiskt.
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
0 kr i fraktavgift vid utlämning hos Sjöparkens HämtDeli i Hässleholm eller vid orders>994 kr vid hemleveranser i södra Sverige från Skåne och upp to m Uppsala! Annars + 170 kr i fraktavgift!

Erbjudanden


Vill du får våra nyhetsbrev med erbjudanden? Tryck då på länken nedan:

Länk för anmälan till våra nyhetsbrev

Länk till senaste Nyhetsbrevet


ERBJUDANDEN:


MATHANTVERK VÄRDE 170 KR TILL NYA KUNDER FRÅN LE SPICE I BÅSTAD!


Paketinnehållet är 2 st produkter och innehållet kan variera. Vi väljer på risottos, marinader och kryddblandningar. 

Erbjudandet gäller tills vidare & det kan inte kombineras med rabatter. Läs mer om oss och erbjudandet via: https://www.naturligtkott.se/

Återkommande kund? 

Efter lagd order, så erhåller ni ett erbjudande för återkommande köp*!

Erbjudandet för ett återkommande köp medföljer er order/leveransbekräftelse på mailen.


*Obs! Koderna måste anges av kunden själv vid beställningstillfället och erbjudandet gäller inte inte i kombination med rabatter eller på en ev fraktkostnad. Hör av er till oss via: [email protected], om ni har tappat bort erbjudandet!