• NÄSTA HEMLEVERANSER: 26-27/6 I SKÅNE ELLER MAX 20 KM IN I ANGR LÄN!**********Hållbar matkärlek inkl full spårbarhet från Skånes landskap!**********POPUP-BUTIK: SJÖPARKENS HÄMTDELI, VARJE FRE KL 14-18 (Ej 18/6!)! Adress: Kanslihusv 13 b, Garnisonen i Hässleholm. Närproducerat på ett schysst sätt samt ekologiskt.
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
0 KR i FRAKT vid utlämning hos Sjöparkens HämtDeli i Hässleholm eller vid hemleverans i Skåne samt max 20 km in i angr län! (Fri hemleverans>995 kr, annars +299 kr i frakt)

NYHET! Ekologisk Skånsk Chilisås

  • 85 kr

Bra drag med närproducerade Mathantverk? Ooh yees! Här kommer Skånsk ekologisk Srirachasås! Habanero som har fermenterats i 2 veckor med ekologisk paprika.

I lager.
Dela
Artikelnummer: 117
Leverantör: Skånsk Chili

Bra drag med närproducerade Mathantverk? Ooh yees! Här kommer Skånsk ekologisk Srirachasås! 

Habanero som har fermenterats i 2 veckor med ekologisk paprika. En medelhet sås med fruktig arom & fyllig vitlökssmak.


Pris:

85 kr/st


Innehåll:

250 ml. 

Se bilder för innehållsförteckning.


Normal leveranstid*:

För information om köp & leveransvillkor, se: http://www.naturligtkott.se/sidor/terms-and-conditions

*Med reservation för slutförsäljning, system- eller saldofel.

För information om våra erbjudanden, se: http://www.naturligtkott.se/erbjudanden

 

Om:

"Skånsk Chili är ett familjeföretag som bedriver chiliodling för tillverkning av ekologiskt certifierade chilisåser. Chili är vår passion och vi är stolta över att ta ansvar för hela kedjan från att sätta frö i jorden till den färdiga såsen i butikshyllan. Den chili vi använder i våra såser kommer från vår egen odling och såsen tillverkas i vår IP Livsmedel certifierade fabrik i Landskrona.

Hur det började

Det var mitt matlagningsintresse som lade grunden till odlingen. Jag har japanskt påbrå och har i vuxen ålder bott några år i Tokyo, där jag kom i kontakt med mat från hela världen. När jag sedan kom hem till Sverige fann jag att det var svårt att hitta råvarorna till mina kryddstarka favoriträtter.

Då jag alltid haft ett stort odlingsintresse började jag odla min egna chili i liten skala. Intresset och odlingen växte och till slut bestämde jag mig för att sluta sitt jobb som programmerare och bli chiliodlare och Hot Sauce-fabrikör på heltid."*

*http://www.skanskchili.com/