Kvalitetsviner utan onödiga tillsatser!


Vi vet hur många som älskar att koppla ihop mat & vin, för att uppnå den ultimata smakupplevelsen!

För att ni ska kunna erhålla den bästa totalupplevelsen med närproduktion i kombo med vin, så hänvisar vi nu våra besökare och kunder till:

Castello di Roncade/Persson & Groth, kvalitétsviner utan onödiga tillsatser och mellanhänder!

https://www.castellodironcade.dk/ 

https://www.castellodironcade.dk/shop/

Thomas Persson & Dennis Bach Groth är en svensk & en dansk, som gemensamt delar en passion för smakupplevelser och de erbjuder nu hemleveranser av ett kvalitetssortiment med viner, inkl mycket låga sockerhalter. 

De har nu ett gemensamt bolag och där de erbjuder hemleveranser till bl a Sverige. De är även planer på en restaurang i Köpenhamn och de kommer snart även att erbjuda ett lager i Köpenhamn, för lägsta transporteffekt. 

 För mer information om deras verksamhet, slottet & dess ägor, se: 

https://www.castellodironcade.dk/ 

https://www.castellodironcade.dk/shop/ samt nedan.     


"Välkomna att prova våra kvalitetsviner och vi erbjuder er nu 10 % rabatt vid köp över 1000 DK & vid inköp av 12 st flaskor, så är hemleveransen fri. Uppge värdekod: brakött2020 i vår kassa.

Om ni vill ha råd, så är Thomas Persson redo att hjälpa dig: thomas@castellodironcade.dk


Castello di Roncade, ett magiskt vin slott från 1508 där du befinner dig mellan vin, myter och verklighet.

Slottet ligger i Treviso-provinsen, som har ett gott vinklimat för både mousserande, vita och röda viner. På 110 hektar produceras cirka 550 000 flaskor per år.


Prosecco, Bianco dell'arnasa (Chardonnay), den lokala Raboso druva eller vårt flaggskepp Villa Giustinian, är viner som år efter år är fullt välförtjänt belönade med medaljer i den stora internationella berömda vintidningen.


Mycket av produktionen säljs till Amerika, Kina och England, men nu kan du också köpa vin i Danmark och Sverige med alla skatter inkluderade."*


*Citat: Persson & Groth, 2020