I lager.

Mixlåda Utegris/Storkyckling 22 kg á 175 kr!

3 850 kr
Leverantör:

Nästkommande hemleveranser med mixlådor sker i slutet av mars! 

Pris:

175 kr/kg, ca 22 kg*

*De angivna målvikterna kan variera och vi fakturerar för levererade vikter.


Lådinnehåll:

Fridshills Storkyckling: kycklinghalvor, filé, miniklubbor, överlår, vingar.

Olinge Utegris: Karréskivor, tjocka revbensspjäll, sida i bit, fläskfilé (Obs! En halv filé, ca 0,25 kg), kotletter, stekar, skinkskivor (benfri skinkstek med försågade spår för en slutgiltig delning med kökskniv), färs.


Normal leveranstid*:

Nästkommande hemleveranser med mixlådor sker i slutet av mars!

För information om köp & leveransvillkor, se: http://www.naturligtkott.se/sidor/terms-and-conditions

*Med reservation för slutförsäljning, system- eller saldofel.

För information om våra erbjudanden, se: http://www.naturligtkott.se/erbjudanden


Allt kött är fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige (Skåne)

  - Färskt: 0-4 grader 

  - Hängmörat: grisköttet ca 3 dygn.
  - Konsumentstyckat
  - Vakuumförpackat
  - Uppmärkt med bl a del, vikt, datum, uppfödare och spårbarhet.


Om:

Fridshills Kyckling:

"På gården Fridshill finns hela kedjan från nykläckt kyckling till färdig produkt. Kycklingarna (av raserna Ross & Rowan Ranger) springer fritt omkring på halm/ spånströdda golv & har fri tillgång till mat och vatten. Vi följer djurens hela uppväxt & tar även själv hand om slakten i vårt eget slakteri. Styckning, packning och tillagning har vi också hand om själv. Vi har med andra ord kontroll på våra djur och på innehållet i de av oss, tillagade produkterna.

Kycklingen som vi föder upp till vår gårdsbutik är ca 70 dagar gamla. De har då en slaktad vikt på ca 3 kg. Den här kycklingen smakar lite mer tack vare att den får gå så pass mycket längre."Citat: Krister & Karin, Fridshills & Raskarums Kyckling 

Olinge Utegrisar:

Välkomna att köpa ett mycket fint griskött producerat från frigående utedjur, året om, via Olinge Utegrisar som numera finns i Vellinge. Grisarna har alltid tillgång till grovfoder & ligghallar & lever fritt i en varierande natur. Slakt, styckning, förpackning & märkning sker via Ragnar Johanssons Charkuteri AB i Mjällby. Ägarna kör själva djuren dit & allt sker i ett lugnt och ostressat tempo för djurens bästa.