• NU ÄR VI EN DEL AV WWW.MATOCHRO.SE! HEMLEVERANSER SKER I GRUND VARJE HELG I SÖDRA SVERIGE, UPP T O M I HÖJD MED UPPSALA! NÄSTKOMMANDE HEMLEVERANSER: 9-10/10. Naturligt Kött - Närproducerat kött, köttlådor, fisk och chark för hemleveranser till de flesta adresser i Sverige från Uppsala och söderut! **********Hållbar matkärlek inkl full spårbarhet från Skånes landskap!**********Närproducerat på ett schysst sätt samt ekologiskt.
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
0 kr i fraktavgift vid utlämning hos Sjöparkens HämtDeli i Hässleholm eller vid orders>994 kr vid hemleveranser i södra Sverige från Skåne och upp to m Uppsala! Annars + 170 kr i fraktavgift!

Lammburgare på gräsuppfött råvara!

  • 195 kr

Frysta lammburgare från gräsuppfödda djur hos Kålaberga Lamm, ca 11 km från Ekoslakteriet Skånska Kött & Vilt!(Ägarna kör själva djuren dit på små vägar).Pr

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2
Artikelnummer: 145
Leverantör: Kålaberga Lamm

Frysta lammburgare från gräsuppfödda djur hos Kålaberga Lamm, ca 11 km från Ekoslakteriet Skånska Kött & Vilt!

(Ägarna kör själva djuren dit på små vägar).


Pris:

195 kr för ca 0,75 kg/5 st burgare (260 kr/kg)


Lådinnehåll*:

1 st vakuumförpackning= totalt 5 st burgare á ca 150 gr*.

Köttet är hängmörat ca 3 dagar innan nedmalning för bästa smak & konsistens!

*Vi har satt en målvikt på varje låda men lådvikterna kan variera något & vi fakturerar för levererade vikter. 


Leveranstid: 

För information om köp & leveransvillkor, se: http://www.naturligtkott.se/sidor/terms-and-conditions

För information om våra erbjudanden, se: http://www.naturligtkott.se/erbjudanden

 

Allt kött är fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige (Skåne)

  - Fryst: lägre än -18 grader

   - Vakuumförpackat
  - Uppmärkt med del, vikt, datum och uppfödare samt spårbarhet på individ.


Om: 

Närproduktion av får/lamm via familjen Ekstrand utanför Vinslöv i nordöstra Skåne. Markerna är på ca 20 ha & med ca 100 djur. Ca 7-8 månader om året går djuren utomhus & resterande del av året bor de i en mycket stor luftig hall med gott om ytor, hö & grovfoder. Vid slakt är lammen ca 4-12 månader. Från djurhållning till slakt, styckning & förpackning (Skånska Vilt Sjunkaröd) är avståndet endast 15 km. Allt för minst möjliga stressfaktor på djuren och ägarna kör själva djuren till slakteriet. Gården är självförsörjande på foder i form av gräs.