• NÄSTA HEMLEVERANSER: 6-7/3 I SKÅNE ELLER MAX 20 KM IN I ANGR LÄN!**********Hållbar matkärlek inkl full spårbarhet från Skånes landskap!**********POPUP-BUTIK: SJÖPARKENS HÄMTDELI, VARJE FRE KL 14-18! Adress: Kanslihusv 13 b, Garnisonen i Hässleholm. Närproducerat på ett schysst sätt samt ekologiskt.
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
0 KR i FRAKT vid utlämning hos Sjöparkens HämtDeli i Hässleholm eller vid hemleverans i Skåne samt max 20 km in i angr län! (Fri hemleverans>995 kr, annars +299 kr i frakt)

Nyheter/Nyhetsbrev

Vill du får våra nyhetsbrev med erbjudanden? Tryck då på länken nedan:

Länk för anmälan till vårt nyhetsbrev

Länk till senaste Nyhetsbrevet 



NYHETER för ett gött liv!

Rostasfile', tryffeldipp & dijonnäs!

Vad sägs om en nära file'smakupplevelse men till ca halva innerfile'priset? 

Hängmörad ekologisk Rostas är den möraste delen på rostbiffen & tillagas på samma sätt som file'. 

Se: https://bit.ly/3jzobnj

YEES, mer krämiga smaker från  EKOPOMMESKRIGARNA i Kärråkra utanför Hässleholm! 

Se: https://bit.ly/3jA3HLh



Vild & Galen 5 kg & Trolle Viltmix 4 kg/8 kg!

Var Ekosmart & konsumera det som konsumeras bör, istället för att endast äta kött från inhägnade djur.

Nu introducerar vi även hemleveranser med lite mindre lådor inkl utvalda vilda godsaker. Lådor på ca 4-5 kg, som storleksmässigt passar till alla hushåll.

Se vårt helvilda sortiment:

https://bit.ly/3ap5lv2


NU kan vi stolt presentera en ALLA HJÄRTANSDAGMENY från Emmas At Tockafarmen & 2-faldiga Nobelmiddagsunderleverantören: Tockafarmen i Genarp! 

För utlämning den 14/2 kl 15-16.30 hos Sjöparkens HämtDeli, Kanslihusv 13 b, på Garnisonen i Hässleholm. 

OBS! Sista beställningsdag är den 8/2. 



Pris (inkl instruktioner för färdigställande):

För avhämtning hos Sjöparkens HämtDeli den 14/2 kl 15-16.30: 495 kr/3-rättersmeny

För bokning, se: https://www.naturligtkott.se/kottportfoljer/nyhet-nyarsmeny-tockafarmen


Innehåll:

Förrätt:

 Krämig jordärtskockssoppa med sidfläsk från Olinge Utegrisar, silverlök & krispig jordärtskocka.


Huvudrätt:

Skånsk ryggbiff, confiterad potatis, persilja och

dragoncreme, sallad på småtomater med soltorkad tomatvinägrett,

& bakad fetaost.


Dessert:

Mörk chokladmousse på Vahlronachoklad ,syrlig kompott på

hallon och björnbär & krossad kolakaka.


Instruktioner för färdigställande av meny skickas med vid

avhämtning. 

Köttet levereras brynt & ska endast stekas/tempereras upp till anvisad temperatur. Tydliga instruktioner medföljer.



Vi vet hur många som älskar att koppla ihop mat & vin, för att uppnå den ultimata smakupplevelsen!


För att ni ska kunna erhålla den bästa totalupplevelsen med närproduktion i kombo med vin, så hänvisar vi till Castello di Roncade/Persson & Groth, kvalitétsviner utan både onödiga tillsatser och mellanhänder!


Thomas Persson & Dennis Bach Groth är en svensk & en dansk, som gemensamt delar en passion för smakupplevelser och de erbjuder nu hemleveranser av ett kvalitetssortiment med viner, inkl mycket låga sockerhalter. De har nu ett gemensamt bolag och där de erbjuder hemleveranser till bl a Sverige. De är även planer på en restaurang i Köpenhamn och de kommer snart även att erbjuda ett lager i Köpenhamn, för lägsta transporteffekt. 

 För mer information om deras verksamhet, slottet & dess ägor, se: https://www.castellodironcade.dk/ https://www.castellodironcade.dk/shop/ samt nedan.   


"Om ni vill ha råd, så är Thomas Persson redo att hjälpa dig: thomas@castellodironcade.dk


Castello di Roncade, ett magiskt vin slott från 1508 där du befinner dig mellan vin, myter och verklighet.

Slottet ligger i Treviso-provinsen, som har ett gott vinklimat för både mousserande, vita och röda viner. På 110 hektar produceras cirka 550 000 flaskor per år.


Prosecco, Bianco dell'arnasa (Chardonnay), den lokala Raboso druva eller vårt flaggskepp Villa Giustinian, är viner som år efter år är fullt välförtjänt belönade med medaljer i den stora internationella berömda vintidningen.


Mycket av produktionen säljs till Amerika, Kina och England, men nu kan du också köpa vin i Danmark och Sverige med alla skatter inkluderade."*


*Citat: Persson & Groth, 2020


 

 

PS! VARJE FREDAG KL 14-18, SÅ ÖPPNAR VI UPP SJÖPARKENS HÄMTDELI PÅ KANSLIHUSV 13 B I HÄSSLEHOLM. HÄR FINNS ETT HÅLLBART & GOTT UTBUD INFÖR HELGEN! HÅLL UTKIK HÄR: https://www.facebook.com/naturligtkott/

 

VARMT VÄLKOMNA!


'

NYHET! Nu ökar vi ytterligare smakupplevelserna med riktig mättande bröd från Lilla Surdegsfabriken Läredabro i Hässleholm, bakat med småskalighet & mycket matkärlek! Levainbullar, funkar perfekt som ett burgerbröd eller som en frukostbulle! Vi levererar dem frysta för bästa kvalitét.


Lilla SurdegsFabriken på Läredabro i Hässleholm är ett litet surdegsbageri med egen gårdsbutik. Maria bakar efter överenskommelse helt magiskt goda bröd. För mer info, se: https://sv-se.facebook.com/surdegsfabriken



Att framhäva närproduktionen är så mycket men än "bara" en slutprodukt & vi kan nu lyckligt informera om två st NYHETER för ännu mer hållbar matglädje från Skånes landskap till skåningar (& även 20 km in i angr län)!


Närproduktionsstärkande logistik & försäljningssamarbeten med Tockafarmarens Ungtupp AB samt med Nilla's Catering.

- Helt enkelt ännu mer: Närproducerat på ett schysst sätt!


 


* Vi kör nu igång hemleveranser med ungtuppsprodukter från flerfaldigt Nobelmiddagsrenommerade & bl a leverantör till Fällmans Kött & till Kocklandslaget: Tockafarmen - kvalitet sedan 1993!
Från ett familjeföretag i omgivande mycket vacker natur i Genarp ute i Skånes vackra landskap. Eva, Mikael, Emma & Maria arbetar ständigt framåt för att leverera förstklassigt hållbara produkter.

Se vårt initiala utbud för hemleveranser & övrig information om deras verksamhet: https://bit.ly/3liKk92


 

På meritlistan finns även att de mycket hedrande blev leverantör till Invigningen av Malmö Arena mm.

I två st mycket fräscha & rymliga stallar från år 2000 + 2005, med mycket ljusinsläpp, så bedriver de en djurhållning med ca 20 kg djur/kvm (konventionell produktion tillåter upp emot 45 kg) inkl mycket halm, vegetabilisk foder från Lantmännen mm.
Slakten sker hos ekocertifierade Varmlösa Fjäderfäslakteri, ca 35 km från djurhållningen.

De fördjupar våra hållbara matupplevelserna med att även erbjuda både förädling & catering via: Emmas EAT at Tockafarmen & Marias at Tockafarmen.



* Söker du catering av hållbara smakupplevelser eller en ny dimension av hur en glass både ska smaka & se ut med hjälp av naturliga tillsatser & mycket hållbara kunskaper?


Nillas Catering fixar sedan 2008 smakerna för alla dina sinnen, antagligen precis så som det ska vara!
- Kvalitet, Närproducerat & Jordnära är ledorden!


Snart så kommer vi att erbjuda ett sortiment i både vår webbshop samt hos Sjöparkens Hämtdeli, Garnisonen i Hässleholm på fredagseftermiddagar.

Läs mer via : https://bit.ly/3llVoT5 & följ gärna även länkarna därifrån, för att följa med på Nillas många hållbara matäventyr!


Tockafarmen, Nillas Catering & Naturligt Kött önskar er nu en fortsatt GOD vecka!