• NÄSTA HEMLEVERANSER: 29-30/1 I SKÅNE & fr o m v2 till de flesta adresser i södra Sverige, upp t o m i höjd med Uppsala **********Hållbar matkärlek inkl full spårbarhet från Skånes landskap!**********POPUP-BUTIK: SJÖPARKENS HÄMTDELI, varje fre kl 14-18. Adress: Kanslihusv 13 b, Garnisonen i Hässleholm. Närproducerat på ett schysst sätt samt ekologiskt.
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
0 kr i fraktavgift vid utlämning hos Sjöparkens HämtDeli i Hässleholm eller vid orders>994 kr vid hemleveranser från Skåne och upp to m Uppsala! Annars + 170 kr i fraktavgift!

Nyheter/Nyhetsbrev

Önskar du att få våra nyhetsbrev, klicka här: 

Länk till anmälan för Nyhetsbrev via Get a Newsletter!Följ oss även här: 

https://www.facebook.com/naturligtkott/ 

https://www.instagram.com/naturligtkott/


NYHETER!
MATHANTVERK VÄRDE 170 KR TILL NYA KUNDER FRÅN LE SPICE I BÅSTAD!


Paketinnehållet är 2 st produkter och innehållet kan variera. Vi väljer på risottos, marinader och kryddblandningar. 

Erbjudandet gäller tills vidare & det kan inte kombineras med rabatter. Läs mer om oss och erbjudandet via: https://www.naturligtkott.se/Vi älskar Sverige, dess landskap, dess gåvor samt våra bönder! Vi vill ha fler bönder!❤

Vi ger ett presentkort på 2000 kr hos https://www.naturligtkott.se/ till de som lämnar ett tips på en bonde som söker kärlek & att bonden därefter kommer med i programmet: Bonde söker fru 2022!

Bonde söker fru 


Tipsa om passande bonde senast den 16/1-22 till: [email protected] & uppge då samtidigt dina kontaktuppgifter och: Naturligt Kött. 

Är det fler än en tipslämnare per bonde som kommer med i 2022-produktionen, så sker en en utlottning angående vilken av tipslämnarna som får presentkortet. D v s vi ger endast ett presentkort till en tipslämnare/bonde.

En ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Vi hemlevererar en hållbar när och härproduktion inom olika varugrupper till de flesta adresser i södra Sverige, från Skåne och upp t o m Uppsala.

Naturligt Kött i ett nära samarbete med https://matochro.se/ & Bonderedaktionen/fremantle.com 

Lev livet & ge mer kärlek åt Sveriges vackra landskap!NYHET! GÅRDSFISK - YEES KLIMATCERTIFIERAD!


Visionen att producera världens mest hållbara fisk

Industriellt fiske och konventionell fiskodling omgärdas av flera miljöproblem. Det handlar om foderfiske, överfiske, övergödning, rymning och sjukdomar där allt kokar ner till förstörda ekosystem.

 

Sverige har bra regelverk för detta men den mesta fisken är importerad, eller fiska internationellt. Därför skapade vi Gårdsfisk som med ett integrerat lant- och vattenbruk gör det möjligt att äta fisk utan att förstöra miljön. På köpet kommer en levande landsbygd när en ny näring växer fram. Vår vision är hav i balans, vi är en liten del i den kedjan, du är en liten del - välj fisk med omsorg!


Efter att ha arbetat inom fiskeindustrin och sett hur miljön påverkas, föll sig universitetsvalet marinbiologi enkelt för Johan Ljungquist. Mikael Olenmark Dessalles å sin sida kom från ett snudd på överdrivet intresse för tekniska lösningar inom vatten och energi.  2009 träffades vi i ett projekt som handlade om urban fisk- och växtodling. Visionen om att producera världens mest hållbara fisk och förändra svensk livsmedelsproduktion i grunden tog form. 


Efter att ha prövat olika metoder  och konstaterat att det inte skulle fungera i större skala insåg vi att livsmedel ska produceras där de alltid har producerats, på landsbygden. Där har man nytta av den gödsel som är en biprodukt av all djurhållning, den som inte hör hemma i havet, sjöar eller i kommunala reningsverk. Så vi började leta efter en gård. Det var lättare sagt än gjort, vi letade runt om i Skåne, men eftersom detta är Sveriges kornbod var alla gårdar utom räckhåll för en studentbudget. 

För mer info/beställning, se: 

https://www.naturligtkott.se/kottportfoljer/nyhet-grdsfisk-klimatcertifierad