Nyheter/Nyhetsbrev

Vill du får våra nyhetsbrev med erbjudanden? Tryck då på länken nedan:

Länk för anmälan till vårt nyhetsbrev

Länk till senaste Nyhetsbrevet


Nu drar vi igång ytterligare ett kvalitetssamarbete för en hållbar matinspiration:

Nillas Catering - Kvalitet, Närproducerat & Jordnära!

Nillascatering -

since 2008

För Kontakt & Följ:

https://nillascatering.se/

https://www.facebook.com/Nillascatering/

https://www.instagram.com/nillascatering/"Vi arbetar med hantverksglass, catering, event, festligheter & bröllop.

Vad kan vi hjälpa er med?

Vi skräddarsyr menyer , event och middagar efter era önskemål!"*


* Nillas Catering


Yees nya hemleveranser  fr o m 26/9 med himmelskt kött från gräsuppfödd Wagyu! 

 

Nu kombinerar vi det bästa av två världar. Renrasigt och gräsbetat kött från köttrasen Wagyu & i samarbete med svensk djurhållning, inkl utedrift året om!

Frönshult Wagyu & Simmental, levererar kött i världsklass från Skånes vackra landskap!

 Även denna gång, så är köttet från en 5-årig stut. Slakt, styckning och förpackning är utfört inkl varsam hantering hos det lilla KRAV-slakteriet Skånska Kött & Vilt utanför Vinslöv.


SEPTEMBERKAMPANJ PÅ LÅDOR MED UTEGRISKÖTT!

Se: https://www.naturligtkott.se/kottportfoljer/utegrisVi vet hur många som älskar att koppla ihop mat & vin, för att uppnå den ultimata smakupplevelsen!


För att ni ska kunna erhålla den bästa totalupplevelsen med närproduktion i kombo med vin, så hänvisar vi nu våra besökare och kunder till Castello di Roncade/Persson & Groth, kvalitétsviner utan både onödiga tillsatser och mellanhänder!


Thomas Persson & Dennis Bach Groth är en svensk & en dansk, som gemensamt delar en passion för smakupplevelser och de erbjuder nu hemleveranser av ett kvalitetssortiment med viner, inkl mycket låga sockerhalter. De har nu ett gemensamt bolag och där de erbjuder hemleveranser till bl a Sverige. De är även planer på en restaurang i Köpenhamn och de kommer snart även att erbjuda ett lager i Köpenhamn, för lägsta transporteffekt. 

 För mer information om deras verksamhet, slottet & dess ägor, se: https://www.castellodironcade.dk/ https://www.castellodironcade.dk/shop/ samt nedan.   

"Välkomna att prova våra kvalitetsviner och vi erbjuder er nu 10 % rabatt vid köp över 1000 DK & vid inköp av 12 st flaskor, så är hemleveransen fri. Uppge värdekod: brakött2020 i vår kassa.  

Om ni vill ha råd, så är Thomas Persson redo att hjälpa dig: thomas@castellodironcade.dk


"Castello di Roncade, ett magiskt vin slott från 1508 där du befinner dig mellan vin, myter och verklighet.

Slottet ligger i Treviso-provinsen, som har ett gott vinklimat för både mousserande, vita och röda viner. På 110 hektar produceras cirka 550 000 flaskor per år.


Prosecco, Bianco dell'arnasa (Chardonnay), den lokala Raboso druva eller vårt flaggskepp Villa Giustinian, är viner som år efter år är fullt välförtjänt belönade med medaljer i den stora internationella berömda vintidningen.


Mycket av produktionen säljs till Amerika, Kina och England, men nu kan du också köpa vin i Danmark och Sverige med alla skatter inkluderade."*


*Citat: Persson & Groth, 2020


Naturligt Kött❤Klackabackens Bryggeri & vi heldiggar vad Skånes landskap ger till oss!

Välkomna att fr o m nu beställa ekologisk lättöl & ekologisk äppelmust KRAV för hemleveranser!
För info/beställning: https://www.naturligtkott.se/kottportfoljer/nyhet-klackabackens-ol-must

Efter godkännande & inom en snar framtid, så är vår ambition att även hemleverera Little America 3,5%, en fruktig & försvinnande god IPA.


Lättöl, 2,1%:
Klackabackens Lättöl är bryggd med det tjeckiska humlet saaz som tillsammans med malten ger härliga toner av citrus och ljust bröd. EKO

Must:
Klackabackens Äppelmust är en kallpressad must gjort på äpplen från gården där bryggeriet startade, 100% äpplen och inga andra tillsatser.

Little America, 3,5% (kommer så småningom att aktiveras):
Klackabackens Little America är en session IPA bryggd med amerikanskt humle för att locka fram tropiska toner och balanserad beska.


WOW! NYHET!

Gillar du Fries men saknar närproducerade ekologiska? Då ska du definitivt testa sjuukt goda GREEN FRIES! 

Du kanske har sett eller testat dem på Malmöfestivalen?


Potatis från Kärråkra utanför Hässleholm, förädlade några km därifrån & friterade i ekologisk rapsolja från Gunnarshögs Gård. 

Se en film om deras verksamhet: https://youtu.be/2R4e7WR0rp4